Ons team  |  Links 

Decléor - Reinigen

TIPS VAN UW PROFESSIONAL.

WAAROM REINIGEN?
Het reinigen van uw huid is een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse verzorging. Zonder reiniging werkt de crème die u aanbrengt minder.
Het wassen met water is niet voldoende. U wast toch ook uw haren niet alleen met water?
Bedenk altijd: uw huid is het grootste orgaan van uw lichaam.

Een onderdeel van de reiniging is ook de scrub. Deze zorgt ervoor dat de dode huidcellen van uw huid verwijderd worden, waardoor de crème, het serum, een masker en alle andere werkstoffen die uw huid nodig heeft beter worden opgenomen.
Wilt u niet onhandig voor de wasbak uw scrub gebruiken, neem de scrub mee onder de douche. Op een vochtige huid een beetje scrub aanbrengen en zachtjes ronddraaiende bewegingen maken. Spoel de scrub af met niet te warm water en u heeft op een effectieve manier uw huid aanvullend gereinigd.

Een lotion is niet de laatste reiniging, maar zal de zuurgraad van uw huid herstellen en hierdoor het bacterieleven op uw huid optimaliseren. U verliest hierdoor minder vocht en het vetgehalte van uw huid wordt beter.

Stappenplan reiniging:
Reinig de huid met het juiste product. Doe dit zowel 's-morgens als 's-avonds. 1x per dag reinigen is niet voldoende.
's-Nachts als u slaapt is de huid het meest actief. Alle afvalstoffen komen naar buiten en liggen op uw huid. Deze kunt u het beste verwijderen met een milde reiniging.
's-Avonds reinigen de meeste mensen de huid, omdat alle make-up verwijdert dient te worden.
Reinig uw huid altijd 2 x per dag, u zult merken dat met een goede, aangepaste reiniging uw huid al snel beter gaat functioneren en hierdoor zal uw huid frisser en stralender gaan worden.

Twijfelt u dan is een milk en een lotion altijd goed.
Bij onze leveringen vindt u altijd een gebruiksaanwijzing per gekocht product.

Stel uw vraag hier!
Twijfelt u over de aanschaf van één van onze producten, wij adviseren u graag via  info@huidinstituutvitae.nl  .

Er zijn nog geen producten in de winkel.

 Zoeken  |  Disclaimer