Ons team  |  Links 

Decléor - Prolagéne lift 40+

TIPS VAN UW PROFESSIONAL
Voor ieder huidtype vanaf 40 tot 50 jaar.
Na uw 40ste zult u ervaren dat de huid steeds sneller gaat verouderen. Rimpels die eerst nauwelijks zichtbaar waren verdienen steeds meer. U krijgt te maken met huidverslapping. De contouren van het gezicht veranderen en de huid wordt dunner. Daarnaast gaan hormonen een grote rol spelen bij het sneller verouderen van uw huid. Tijd om aan anti veroudering te denken en deze aan te passen aan uw leeftijd en de behoefte van uw huid. Het is enorm belangrijk om de huid actief te houden. De celdeling is nu aan het vertragen. Als u jong is de cyclus van de celdeling ongeveer 28 dagen. Dit zorgt ervoor dat uw huid glad en egaal blijft. De huid kan de afvalstoffen minder goed kwijt en u gaat nu echt merken dat de huid steeds sneller gaat verouderen. Het is belangrijk om nu zeer kritisch naar uw verzorging te kijken. Zitten er voldoende werkstoffen in. Zijn de crème rijk genoeg, om de huid voldoende te kunnen voeden. Vocht in brengen kan niet, maar reguleren kan zeker.
Reinig uw huid goed 's-ochtends en 's-avonds, dit is de basis van uw huidverzorging. Gebruik altijd een lotion om de zuurgraad van uw huid te herstellen en de huid voor te bereiden op de werkstoffen die gaan komen.
Bij een normale huid kunt u 2 à 3 x per week scrubben. Tevens gebruikt u 2 tot 3 x per week een masker.

VOOR WIE IS DE PROLAGÉNE LIFT LIJN GESCHIKT?
Vanaf 40 jaar wordt de huid minder stevig. Om de huid jeugdig stralend te houden, helpt Decléor rimpels te corrigeren en de huid te versterken, en heeft een direct liftend en verstevigend effect.
Ervaar zelf ook hoe glad en stevig uw huid wordt!
Gebruik voor een extra sterke werking de op uw huidtype afgestemde Aromessence vóór uw dagcrème aan.

Actieve werkstoffen:
De natuurlijke functies van de huid worden gestimuleerd met behulp van de combinatie van het bestand L-proline dit werkt op het collageen en reactiveert de stevigheid van de huid , en de stevigheid van de huid te bevorderen.

Resultaten:
L- proline complex: werkt op het collageen en reactiveert de stevigheid van de huid en stimuleerd de fibroblasten.
- Ontspant en maakt de huid glad lift en beschermt tegen elasticiteit

Combinatie voorstellen:
alle producten uit de Prolagéne lift lijn.
Aromessence:
Aromessence Iris.
Baume:
Baume Iris 
Reiniging:
Lait Démaquillante in combinatie met Lotion Tonifiante.
U kunt ook kiezen voor de Eau Démaquillante als reiniging, Crème Démaquillante, maar ook alle andere reinigingen zoals de Mousse of de Gel.

Bij onze leveringen vindt u altijd een gebruiksaanwijzing per gekocht product.

U kunt uw anti aging werking verdiepen door de Omnilux NEW U te gebruiken. Kijk snel onder ons tabje apparatuur webshop.

Stel uw vraag hier!
Twijfelt u over de aanschaf van één van onze producten, wij adviseren u graag via info@huidinstituutvitae.nl

Er zijn nog geen producten in de winkel.

 Zoeken  |  Disclaimer