Ons team  |  Links 

Decléor - Orexellence

TIPS VAN UW PROFESSIONAL
Voor ieder huidtype vanaf 50 +.
Na uw 50ste zult u ervaren dat de huid rimpels gevormd heeft en is het steeds duidelijker zichtbaar dat de huid sterk aan het verouderen is. U kunt uw huid goed in conditie houden door regelmatig een intensieve anti aging behandeling te ondergaan bij uw schoonheidsspecialiste, maar ook de ondersteuning door de juiste thuisverzorging biedt uitkomst. Wij van Crèmediscounter zijn van mening dat ouder worden bij de huid hoort. Een rimpel is ook mooi en geeft het gelaat karakter en ervaring.
Neemt natuurlijk niet weg, dat u uw huid goed wilt verzorgen en een mooie frisse en gezonde uitstraling wilt hebben.

De overgang en de daarbij behorende hormoonschommelingen zorgen er voor dat de huid snel verouderd is en vaak ook te kampen heeft met een droog gevoel of juist een vettige glans.
Pas daarom altijd uw verzorging na uw 50ste aan.
Laat u goed adviseren en bedenk dat uw huid nu zeker andere werkstoffen nodig heeft als 10 jaar geleden. Het is belangrijk om nu zeer kritisch naar uw verzorging te kijken. Zitten er voldoende werkstoffen in. Is de crème rijk genoeg, om de huid voldoende te kunnen voeden. Vocht inbrengen kan niet, maar reguleren kan zeker.
Reinig uw huid goed 's-ochtends en 's-avonds, dit is de basis van uw huidverzorging. Gebruik altijd een lotion om de zuurgraad van uw huid te herstellen en de huid voor te bereiden op de werkstoffen die gaan komen.
Bij een normale huid kunt u 2 à 3 x per week scrubben. Tevens gebruikt u 2 tot 3 x per week een masker.

VOOR WIE IS DE EXCELLENCE DE L'AGE 50+ LIJN GESCHIKT?
Vanaf 50 jaar wil je graag behouden wat je hebt. Om de schoonheid en charme van uw gelaat te behouden is de Excellence de l'age 50+ ontwikkelt. Om de huid jeugdig en stralend te houden, helpt Decléor rimpels te corrigeren en de huid te versterken. Decléor heeft hiervoor een gespecialiseerde verzorging, ontwikkelt met hetvFyto-Age Complex. Een natuurlijke lipofilling zal het volume in uw gelaat versterken. Het is of het gezicht fraaiere lijnen krijgt en rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld.
Gebruik voor een extra sterke werking de op uw huidtype afgestemde Aromessence vóór uw dagcrème aan.

Actieve werkstoffen:
De innoverende "lipofilling"- technologie met volume-effect, gecombineerd met een gloednieuwe cocktail van 4 essentiële oliën met verstevigende eigenschappen iris, wierook, immortelle en kamille, versterkt de werkzaamheid van de gerichte plantaardige werkstoffen die verwerkt zijn in deze algemene anti-age huidverzorgingslijn. Citroenkruidextract helpt een dichtere huidstructuur te krijgen, de bioactieve plantaardige patch - extracten van maïs, saïko en serine helpt de huid te verstevigen en glad te strijken. Polyfenolen van witte wilg, olie van inca-inchi en extract van Bellis (madeliefje) voeden, verhelderen en beschermen de huid. Essentiële magnolia-olie en het Sol-collagenine complex helpen de huid zich te vernieuwen De huid krijgt weer haar oorspronkelijke vitaliteit!

Resultaten:

Lipofilling, de rimpels worden van binnenuit gevuld.
Rimpelbestrijding en versteving van uw huid.
Comfortabel en glad gevoel.

Combinatie voorstellen:
Aromessence:

Aromessence Excellence
Baume:
Baume Excellence of Aroma Night Crème beauté de Nuit Régénérante. Als u aan anti aging wilt werken de Aroma Night Crème de Beauté de Nuit Rides Fermeté.
Reiniging:
Lait Démaquillante in combinatie met Lotion Tonifiante.
U kunt ook kiezen voor de Eau Démaquillante als reiniging, Crème Démaquillante, maar ook alle andere reinigingen zoals de Mousse of de Gel.

Bij onze leveringen vindt u altijd een gebruiksaanwijzing per gekocht product.

U kunt uw anti aging werking verdiepen door de Omnilux NEW U te gebruiken. Kijk snel onder ons tabje apparatuur webshop.

Stel uw vraag hier!
Twijfelt u over de aanschaf van één van onze producten, wij adviseren u graag via info@huidinstituutvitae.nl 

Er zijn nog geen producten in de winkel.

 Zoeken  |  Disclaimer