Ons team  |  Links 

Decléor - Hydratatie

TIPS VAN UW PROFESSIONAL
Voor ieder huidtype.
Heeft u geen probleemhuid, maar wenst u een optimale verzorging en hydratatie voor uw huid, dan is de Hydratation lijn perfect voor u geschikt.
Reinig uw huid goed 's-ochtends en 's-avonds, dit is de basis van uw huidverzorging. Gebruik altijd een lotion om de zuurgraad van uw huid te herstellen en de huid voor te bereiden op de werkstoffen die gaan komen.
Bij een normale huid kunt u 2 à 3 x per week scrubben. Tevens gebruikt u 2 x per week een masker. Het masker van de Hydratation lijn is geschikt om 's-nachts te laten inwerken.

 

VOOR WIE IS DE HYDRATATION LIJN GESCHIKT? 

Voor diegene onder u die een optimale hydratatie van hun huid nastreven. Deze unieke verzorging is zo samengesteld dat de huid, die blootstaat aan dagelijkse stress, wordt verkwikt, tot rust gebracht en verfraaid. Een doffe teint en onzuiverheden behoren tot het verleden. Uw huid wordt zuiver en zacht en komt weer in balans. Zelfs de zeer vale teint klaart op.

Actieve werkstoffen:
Etherische oliën van een harsachtige stof uit basilicum, kamille, neroli en de tonkaboon. Oliën en plantaardige wassen van avocado en hazelnoten completeren het geheel.
Tevens bevatten de producten sandelhout, petitgrain, salie, peterselie en jeneverbes.

Resultaten:
53% meer hydratatie.

Combinatie voorstellen:
Aromessence:

Aromessence Néroli.
Baume:
Baume Néroli of Aroma Night Crème beauté de Nuit Régénérante. Als u aan anti aging wilt werken de Aroma Night Crème de Beauté de Nuit Rides Fermeté.
Reiniging:
Lait Démaquillante in combinatie met Lotion Tonifiante.
U kunt ook kiezen voor de Eau Démaquillante als reiniging, Crème Démaquillante, maar ook alle andere reinigingen zoals de Mousse of de Gel.
Voor aanvullende hydratatie adviseren wij u graag de Masque expert ultra -hydratant &repulpant voor het gelaat. 

Bij onze leveringen vindt u altijd een gebruiksaanwijzing per gekocht product.

Stel uw vraag hier!
Twijfelt u over de aanschaf van één van onze producten, wij adviseren u graag via info@huidinstituutvitae.nl

Er zijn nog geen producten in de winkel.

 Zoeken  |  Disclaimer